© Medya 03

Kadınlar galibiyetle tanıştı

Afyonkarahisar’ın tek profesyonel Kadın futbol takımı olan Afyon İdmanyurdu Gençlikspor bugün kendi sahasında konuk ettiği Gölbaşı Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetiyle tanıştı.

Geçtiğimiz hafta start alan Kadınlar 2. Ligi’nde B grubunda boy gösteren ilimizin tek Kadın Futbol Takımı olan Afyon İdmanyurdu Gençlikspor, ligin ilk haftasında Bornova Hitapspor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyeti bugün telafi etti.
MAÇ GİTTİ GELDİ
Kocatepe Spor Kompleksinde bugün oynanan karşılaşmada ilimiz temsilcimiz Afyon İdmanyurdu Gençlikspor ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 47. Dakikada kazanılan korner atışından gelen ortaya Ece İrem Tilbe’nin kafa golü maça dengeyi getirdi 1-1. Her iki ekibinde üç puan için açık futbolu tercih ettiği karşılaşmada konuk takım 72. Dakikada gelişen atakta golü (K.K) attı. 2-1
Bu golden sonra her iki ekibin mücadelesinden başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma temsilcimiz Afyon İdmanyurdu Gençlikspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER