© Medya 03

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı medya03.com’a konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Alper Yağcı medya03.com’a konuştu. Bu yola Afyonkarahisar sevdasıyla çıktığını ifade eden Yağcı, “Diğer partilerin adaylarıyla birbirimizi kırmadan, dökmeden kazananı hep birlikte alkışlayacağımız bir yarış olmasını diliyorum.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı resmiyete kavuşan İGM üyesi Alper Yağcı, medya03.com’a konuştu.
Yağcı şunları söyledi: “İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı vazifesine şahsımızı uygun görerek tebliğ eden Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Av.Hakan Şeref Olgun’a, İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanımız İzzet Köken’e ve partililerimize şükranlarımı sunuyorum.
Afyonkarahisar’a hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda mevlam bizleri mahcup etmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde diğer partilerin adaylarıyla birbirimizi kırmadan, dökmeden kazananı hep birlikte alkışlayacağımız bir yarış olmasını diliyorum.
Hem alaylı, hem mektepli bir Belediye Başkan adayı olarak çok çalışıp halkımızın desteğiyle Afyonkarahisar’ı İYİ Belediyecilikle tanıştırmak istiyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER