© Medya 03

İyi ki doğdun Mustafa!

Bu sezon deplasmanlarda daha iyi futbol ortaya koyan TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, şampiyonluk adaylarından AMEDspor deplasmanında galibiyete ve üç puana genç oyuncusu Muhammed Mustafa Özbay ve kaptan Olcay Şahan’ın kaydettiği gollerle ulaştı.

Bugün Diyarbakır deplasmanında Amedspor ile karşılaşan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, deplasmanda oynamasına rağmen şampiyonluk adaylarından AMEDspor karşısında daha atak bir futbol ortaya koydu. Seyircisiz oynanan karşılaşmada rakibi karşısında daha atak bir futbol ortaya koyan temsilcimiz, yakaladığı birçok pozisyondan yararlanmadı ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak futbolunu devam ettiren temsilcimiz 63. Dakikada dün 19 yaşına basan genç yetenek Muhammed Mustafa Özbay’ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında bu defa kaptan Olcay Şahan sahneye çıktı. 90+4. Dakikada kaptan takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirleyen gol oldu. 0-2
Ard arda ikinci galibiyetini elde eden temsilcimiz Afyonspor, karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşarken, play-off umutlarını ise yeniden yeşertti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER