© Medya 03

İHRACATIN 12 DEVİ AFYONKARAHİSAR’DA TOPLANIYOR

Ege Bölgesi ihracatının 12 dev adamı 6 Eylül’de Afyonkarahisar buluşacak. ATSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıda iş dünyasının ajandasındaki konular ele alınacak ve Afyonkarahisar’da en çok ihracat yapan 5 firmaya da ödülleri verilecek.

Ege İhracatçı Birlikleri’nin Ege Bölgesi’nde ihracatçı firma sayısını artırmak, ihracatçı firmalarla bağlarını güçlendirmek amacıyla Dünya Gazetesi iş birliğinde düzenlediği “Ege İhracat Buluşmaları” isimli toplantılarının 5.’si mermer, termal ve gıdanın başkenti Afyonkarahisar’da, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Ege İhracatçı Birlikleri Eylül ayı Başkanlar Kurulu Toplantısını da Afyonkarahisar’da gerçekleştirecek. Ege Bölgesi ihracatının 12 dev adamı 6 Eylül’de tam kadro Afyon’da toplanacak.

İHRACATIN YILDIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALACAK
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, açılış konuşmaları bölümünde iş dünyasının ajandasındaki konuları gündeme getirecek.
“Ege İhracat Buluşmaları-Afyonkarahisar” etkinliği aynı zamanda 2021 yılında Afyonkarahisar’dan en çok ihracat yapan 5 firmanın ödüllendirileceği “Afyonkarahisar İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”ne de sahne olacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER