© Medya 03

HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKARAK AFYONSPORUMUZA DESTEK OLALIM!

Afyok Kuzey Kale Grubu sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak Afyonspor’a destek çağrısı yaptı.

Arnavutköy Belediyespor ile hafta sonu oynanan karşılaşmanın devre arasında Kaptan Olcay Şahan’ın taraftarlarla konuşması hem taraftarlar arasında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Kaptan’ın “Bize destek olun” çağrısı yankı uyandırdı ve Afyok Kuzey Kale Grubu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Afyonspor’a destek çağrısı yaptı.
“Her şeyi bir kenara bırakarak bu şehrin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi ve markası olan Afyonsporumuza destek olalım” diyen Afyon Kuzey Kale grubu yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
“Kaptanımız Olcay Şahan'ın 1-0 geriden gelerek kazandığımız Arnavutköy Belediyespor maçının devre arasında taraftarlarımız ile yaptığı o tarihi konuşma! 
Her şeyi bir kenara bırakarak bu şehrin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi ve markası olan Afyonsporumuza destek olalım. Yaş ortalaması itibariyle genç bir takımız. Biliyoruz ki teknik heyetimiz ve yönetimimiz tarafından devre arasında eksik görülen mevkilere takviyeler yapılacak. 'Kötü gidiyor' diye konuştuğumuz bu takım Play-Off hattının bir puan gerisinde 8. sırada yer alıyor ve liderle olan puan farkımız 8. Bu haftaki rakibimiz lider Şanlıurfaspor. Bizler takımımızın zorlu deplasmandan 3 puan ile döneceğine inanıyoruz. Sizler deplasmanda Urfa'yı mağlup edin, Bizler de bu stadı dolduralım!”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER