© Medya 03

Hayat öpücüğü Hidayet’ten geldi

1. Amatör Küme Play-off grubunda bugün günün ilk maçında karşı karşıya gelen Mahmutköyü 1453 Gençlikspor ile Döğer Belediyespor 2-2 berabere kaldı. Son dakikalara 2-1 geride giren Döğer Belediyespor’a Süper Amatör Lige yükselme yolunda hayat veren golü 90+5’de Hidayet kaydetti.

Süper Amatör Kümeye yükselecek 3 takımın belli olacağı play-off grubunda günün ilk maçında Mahmutköyü 1453 Gençlikspor ile Döğer Belediyespor karşı karşıya geldi. 4 puanlı Döğerspor ile geride kalan 2 haftalık dilimde henüz puanla tanışamayan Mahmutköyü 1453 Gençlikspor arasında oynanan karşılaşmada ilk golü bulan taraf Döğer Belediyespor oldu.
35. dakikada Hidayet’in kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Döğer Belediyespor’a, Mahmutköyü 1453 Gençlikspor 67 ve 82. Dakikalarda Hasan’la cevap verdi ve son dakikalara kadar karşılaşmayı 2-1 önde götürdü.
Tam karşılaşma Mahmutköyü’nün galibiyetiyle sona erecek denilirken, 90+5. Dakikada sahneye Hidayet çıktı, Döğer Belediyespor’a hayat veren golü kaydetti ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Bu beraberlikle Döğer Belediyespor puanını  5’e yükseltirken, Mahmutköyüspor ise grupta ilk puanına ulaştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER