© Medya 03

GENÇLERİMİZ MANEVİ DEĞERLERİMİZİ ÖĞRENMELİ

İL MÜFTÜ VEKİLİ HARUN YILMAZ, MÜFTÜ YARDIMCILARI MEVLÜT ŞAHİNER VE SEVDEGÜL ÇEKİÇ, YAZ KURAN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ.

İl Müftü Vekili Harun Yılmaz, Müftü Yardımcıları Mevlüt Şahiner ve Sevdegül Çekiç, Yaz Kuran Kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yılmaz; “Yaz kurslarımız öğrencilerimize manevi değerlerini öğrenmede önemli katkı sunuyor” dedi.

Müftülüğe bağlı Cami ve Kur'an Kurslarında eğitim-öğretim gören öğrenciler öğrenmeye teşvik etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla ilimiz Erkmen Kasabası Merkez Cami, Sahipata Yatılı Erkek Ku'ran Kursu, Ayaktekke Cami, Mısrî Camii, Hacı Nuh Camii, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Özerler Camii, Yeni Sanayi Camii, Bahçelievler Camii, Gar Camii, Kadınana Camii, Engelsiz Kur'an Kursuna ziyaretler gerçekleştirildi.
İl Müftü Vekili Harun Yılmaz, Müftü Yardımcıları Mevlüt Şahiner ve Sevdegül Çekiç'in gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İl Müftü Vekili Yılmaz "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize manevi değerleri öğretmemiz elzemdir. Yaz Kurslarımız bu eğitime önemli katkı sağlamaktadır. Çaba ve gayretlerinden dolayı öğrencilerimize, hocalarımıza ve onları destekleyen velilere teşekkür ederiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER