© Medya 03

Gençler Uşak’da kayıp!

Afyonkarahisar’ı U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde temsil eden Afyonspor U19 takımı bugün deplasmanda Uşakspor’a konuk oldu. İlk yarısı başa baş geçen mücadelenin ikinci yarısında temsilcimiz rakibine farklı mağlup oldu.

Afyonspor’da yaşanan ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen U19 takımı bugün deplasmanda Uşakspor’a konuk oldu. Sezona çok iyi başlayan ve zirveye oynayan Afyonspor’da son haftalarda yaşanan düşüş bu karşılaşmada da devam etti. Uşak deplasmanına çok az oyuncu kadrosuyla giden temsilcimiz Afyonspor, eldeki imkanlarla Uşakspor karşısında ilk 45 dakika iyi mücadele etmesine rağmen soyunma odasına 1-0 yenik gitti.
İlk 45 dakika güçlü rakibi karşısında başa baş mücadele eden Afyonspor karşılaşmanın ikinci yarısında 3-0 geriye düştü. Hüseyin Şahin’in golüyle skoru 3-1’e getiren Afyonspor rakibinin art arda bulduğu gollerle sahadan 6-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.
Temsilcimiz Afyonspor 27 puanda kalırken, Ispartaspor ile liderlik mücadelesi veren Uşakspor ise puanını 41’e yükseltti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER