© Medya 03

Galibiyet özlemine nihayet son verdi!

Geçtiğimiz yıl çıktığı Bölgesel Amatör Lige tutunamayarak Süper Amatör Lige geri dönüş yapan İscehisarspor 5 haftadır özlemini çektiği galibiyete bugün Hocalar Belediyespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ulaştı.

Süper Amatör Lige müthiş bir başlangıç yapan ve ilk üç hafta 7 puan toplayan İscehisarspor, ligde en son 7. Hafta mücadelesinde sahasında konuk Erkmenspor’u 2-1 ederek elde etmişti. O günden bugüne maç kazanamayan İsce temsilcisi bugün deplasmanda kümede kalması mucizelere bağlı olan Hocalar Belediyespor’a konuk oldu.
Rakibini 2-1 mağlup ederek galibiyet özlemine son veren İscehisarspor bu galibiyetle puanını 15’e yükseltirken, Hocalar Belediyespor ise 3 puanda kaldı.
Kritik randevuda gol perdesini İscehisarspor'da 45+3. dakikada Barış Özsarı açtı ve ilk yarı bu golle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 55. dakikada Abdullah Kirez ile farkı 2'ye çıkartan İscehisarspor'a Hocalarspor 60. dakikada penaltıdan Yasin Ayçiçek'le cevap verdi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca kritik maçtan İscehisarspor 2-1 galip ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER