© Medya 03

Evinde kazanmayı unuttu

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Belediye Bolvadin Termalspor, bugün sahasında konuk ettiği Çatalhüyük Çumra Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu. Temsilcimiz sahasında en son 04 Aralık 2022 tarihinde Burdur MAKÜ’yü 2-1 mağlup ederek elde etmişti.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz sahasında puan kayıplarına bugün bir yenisini daha ekledi. Sahasında en son ligin 10. Haftasında sahasında konuk ettiği Burdur MAKÜ’yü mağlup ederek elde eden temsilcimiz Bolvadinspor o günden bugüne sahasında maç kazanamıyor.
İLK YARIYI 1-1 SONA ERDİ
Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada her iki takımda tutuk bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip 42. dakikada Sami Kasabalı'nın golüyle Bolvadin karşısında 1-0 öne geçti. Temsilcimiz ilk yarının son dakikalarında 45+1. dakikada Emre İnal'ın golüyle skora dengeyi getirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip golle başladı. 53. dakikada ani gelişen Çumra atağında Eray Ergin takımını bir kez daha deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. Temsilcimiz bu gole 68. dakikada golcü futbolcusu Şenol Yıldırım'la cevap verdi. 2-2
Konuk ekip karşılaşmanın 83. dakikasında Mehmet Keleş'in kaydettiği golle sahadan 3-2 galip ayrıldı ve ilk maçta olduğu gibi ikinci maçtada sahadan üç puanla ayrılarak büyük sevinç yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER