© Medya 03

ERDOĞAN, 220 ESER VE YATIRIMIN AÇILIŞINI YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz’un 100. Yılında Afyonkarahisar’da hemşehrileri ile buluştu. Erdoğan Afyonkarahisar’da 4 milyar 198 Milyon TL maliyetli 220 muhteşem yatırım ve eserin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri ve Toplu Temel Atma töreni için Afyonkarahisar’a geldi.  Ankara-Afyonkarahisar Hızlı Tren Hattı'nın ilk ray serimi, Çay Barajı'nın açılışı başta olmak üzere toplam 4 milyar 198 Milyon TL maliyetli 220 muhteşem eser ve yatırımın açılışı yapıldı. Tören alanını hınca hınç dolduran Afyonkarahisarlılar, Cumhurbaşkanına yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Program boyunca tezahüratlar ile yankılanan Zafer Meydanında âdete Zafer coşkusu 100 yıl önce olduğu gibi yeniden yaşandı. Meydanlardan şehre taşan sevgi ve coşku görülmeye değerdi.
ERDOĞAN BELEDİYE’Yİ ZİYARET ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halka hitaplarının ardından Belediyeyi ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Anadolu’ya Türk Milleti’nin mührünü vuran Büyük Taarruz Zaferimizin 100. Yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Belediyede ağırladı.
03 NUMARALI AFYONSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Vatandaşların al bayrakları ve büyük ilgisi ile karşılanan Cumhurbaşkanı, Bakanlar ile birlikte Belediye Hizmet Binasında Başkan Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal ve Benol Kaplan tarafından misafir edildi. Başkan Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar ve yapılan hizmetler konusunda istişarelerde bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’a günün anısına hediye takdim ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş’ta 03 sırt numaralı Afyonspor forması takdim etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER