© Medya 03

Emirdağlı Bakanı hemşehrileri yalnız bırakmadı

Önceki gün Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına getirilen Emirdağlı Mahinur Özdemir Göktaş görevi Derya Yanık’tan devir aldı. Törene AK Parti Milletvekili Av.Ali Özkaya ile birlikte Emirdağlı hemşehrileri de katılarak Bakan Özdemir’i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı görevine getirilen Mahinur Özdemir görevi Derya Yanık’tan devir aldı. Törene AK Parti Milletvekili Av.Ali Özkaya başta olmak üzere Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, TBMM Meclis Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam ile birlikte Emirdağ AK Parti İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Tören sonrası Bakan Özdemir Göktaş ile biraraya gelen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu şunları söyledi: “Büyük Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda yeni kabinedeki bütün bakanlarımızı tebrik ediyorum. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak görev alan Kadim Şehrimiz Emirdağ’ın gururu olan Sayın Mahinur Özdemir’in Emirdağ’ımızda ve ülkemizde güzel hizmetler gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Bakanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha yeni kabinemizin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız adına hayırlılara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER