© Medya 03

Emirdağ’a 50 milyon dolarlık yatırım

Mesa Holding, Emirdağ ilçesine Oto ve Araç Lastik Fabrikası kurmak için ilk adımı attı. 80 bin m2’lik arsa tahsisi alan firma ilçeye ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Emirdağ ilçesi her geçen yeni yatırımlar almaya başladı. Mesa Holding, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine oto ve araç lastik fabrikası kurmak için 80 bin m2’lik arsa tahsisi aldı. Emirdağ Kaymakamlığında gerçekleşen imza töreniyle firmaya arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.
Mesa Holding, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine kuracağı oto ve araç lastik fabrikası için ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yatırımın ilerleyen safhada 300 milyon doları bulması hedefleniyor.
Konuyla ilgili bir paylaşım yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Bölgemiz yine çok büyük bir yatırıma evsahipliği yapıyor. Mesa Holding, yeni kuracağı Oto ve Araç Lastik Fabrikasını Emirdağ Organize Sanayi'ye kuruyor. Sözleşmeyi imzaladık, Toplamda 300 milyon Dolar, ilk etapta 50 Milyon dolarlık yatırım 80.000 metrekarelik alan tahsisi yaptık. İnşaatı çok yakında başlıyor. Hayırlı olsun Emirdağ” dedi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER