© Medya 03

Düşme potasında kazan kaynıyor

Süper Amatör Ligde namağlup lider Emirdağspor’un son 8 haftada büyük bir sürpriz yaşanmazsa şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılırken, düşme hattında ise kümede kalmak isteyen takımlar arasında kıyasıya bir yarış yaşanacak.

Süper Amatör Ligde son 8 haftaya girildi. 14’te 14 yapan Emirdağspor en yakın takipçisinin 11 puan önünde liderlik koltuğunda otururken, 1. Amatör Kümeye düşecek 3 takım için şuan ki tabloya göre 5 takım yarışıyor.
HEYECAN ARTIYOR
Geçtiğimiz yıl BAL’a tutunamayarak Süper Amatör Lige dönüş yapan İscehisarspor, lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen devamını getiremedi ve 14 maçta topladığı 15 puanla şuanda puan cetvelinde 8. Sırada yer alıyor. Düşme hattında İscehisarspor’u 14 puanlı Erkmenspor 9 ncu, 13 puanlı Demirspor 10 ncu, 8 puanlı Karşıyakaspor 11 nci ve 6 puanlı Hocalar Belediyespor 12. sırada takip ediyor.
Son haftalara yaklaştıkça kıran kırana mücadelelerin yaşanması beklenen Süper Amatör Lige veda edecek 3 takımın kimler olacağı sorusu da yavaş yavaş netlik kazanmaya başlayacak.
KRİTİK HAFTA
Geçtiğimiz hafta büyük sürpriz yaparak İscehisarspor’u mağlup eden ve büyük moral kazanan Hocalar Belediyespor, bu hafta lider Emirdağspor’u sahasında konuk edecek. Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise düşme hattında yer alan Demirspor ile Karşıyakaspor karşı karşıya gelecek. Düşme hattının bir tık üstünde yer alan İscehisarspor ise son haftalarda büyük düşüş yaşayan Salar Belediyespor’a konuk olacak. Erkmenspor ise Şuhut deplasmanında puan yada puanlar arayacak.
Süper Amatör Ligde Cumartesi günü Hocalar Belediyespor ile Emirdağspor karşılaşırken, diğer karşılaşmalar ise Pazar günü oynanacak.
SÜPER AMATÖR LİGDE 15. HAFTANIN PROGRAMI İSE ŞÖYLE:

HOCALAR BELEDİYE SPOR     EMİRDAĞ SPOR  
AFYONKARAHİSAR DEMİR SPOR     KARŞIYAKA SPOR  
ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR     SUSUZ BELEDİYE SPOR  
SALAR BELEDİYE SPOR     İSCEHİSAR SPOR  
ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR     AYVALI SPOR  
ŞUHUT BELEDİYE HİSAR SPOR     ERKMEN SPOR

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER