© Medya 03

Döğerspor’un iddiaları asılsız ve yersizdir!

Sarık Köyüspor Yöneticisi ve Hocası İbrahim Taşpınar, Döğerspor’un ASKF’ye yaptığı itirazla ilgili konuştu. Taşpınar, “Sarık köyüspor’un tarihinde lekeli ve yüz kızartıcı bir durumu hiç yoktur ve bundan sonrada olmayacaktır. Sahada alnımızın teriyle kazandığımızı, masa başında dalavereyle kaybetmeyeceğiz” dedi.

Dün sona eren U18 Liginde A grubunu ikinci  tamamlayarak adını yarı finale yazdıran Sarık Köyüspor’la ilgili Döğer Belediyespor ASKF’ye cezalı futbolcu oynattığı gerekçesiyle itirazda bulunmuştu.
Döğerspor’un itirazıyla ilgili medya03.com’a özel açıklamalarda bulunan Sarık Köyüspor Yöneticisi ve Hocası İbrahim Taşpınar şunları söyledi:
“Sahada alnımızın teriyle kazandığımızı masa başında dalavereyle kaybetmeyiz. Döğerspor’un iddiaları asılsız ve yersizdir. Bizim oyuncumuz olan M.Efe Boranoğlu aldığı 2 maç cezasını Kuzey ve Seydiler maçında çekmiştir. Bu durum Döğerspor gibi ekol olmuş bir kulübe bir şey kazandırmaz, aksine kaybettirir. Böyle bir iddia bizim hiç alışık olmadığımız ve kabul etmeyeceğimiz bir durumdur.
Maalesef Döğerspor’u yanlış yönlendirme yapmışlar. Buradan belirtelim ki Sarık köyüspor tarihinde daha lekeli ve yüz kızartıcı bir durumu hiç yoktur ve bundan sonrada olmayacaktır.” İfadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER