© Medya 03

Dinarspor ilk kez galibiyetle tanıştı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lige veda eden ve bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele eden Dinarspor geçmişi mumla arıyor. Ligde 6 haftalık dilimde sadece 2 beraberlik alan Dinarspor, dün sahasında konuk ettiği Dazkırıspor’u 4-0 mağlup ederek 2022-2023 futbol sezonunda ilk kez galibiyetle tanıştı.

Bir zamanlar Süper Amatör Ligde fırtınalar estiren Dinarspor, eski günleri mumla arıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde tutunamayarak veda eden ve bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele eden Dinarspor, geride kalan 6 haftalık dilimde sadece iki maçtan beraberlikle ayrılırken, 4’de mağlubiyet almıştı.
Dün kendi saha ve seyircisi önünde Dinarspor, kendisi gibi son sıralarda yer alan Dazkırıspor’u konuk etti. Taraftar desteğiyle maça hızlı başlayan Dinarspor’da 18. dakikada Emre Karabela takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla sona erdi.
GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha etkili futbol ortaya koyan ev sahibi Dinarspor 57. dakika Berke Karabela, 72. dakika Muhittin Altındöker ve 86. dakikada Murat Güven’in kaydettiği gollerle sahadan 4-0 galip ayrılarak 2022-2023 futbol sezonunda ilk galibiyetini elde etti ve puanını 5’e yükseltti.
BELEDİYE BAŞKANI NİHAT SARI’DA MAÇI İZLEDİ
Dün Dinarspor ile Dazkırı Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarla birlikte izledi.
Maç sonrası futbolcuları tebrik eden Başkan Sarı, Dinarspor’un her yanlarında olduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER