© Medya 03

DEPLASMANDA FUTBOL RESİTALİ SUNDU

Ünsal Yaşar yönetiminde harika işler başaran Sandıklıspor, bugün deplasmanda Çumra Belediyespor’a konuk oldu. Deplasmanda oynamasına rağmen ilk 30 dakikada futbol resitali sunan temsilcimiz 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Sandıklıspor ilk yarıda bulduğu gollerle Çumraspor deplasmanından 3-1 galip ayrılarak çıkışını bu haftada sürdürdü.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sandıklıspor, zor bir deplasmanda üç puana muhteşem bir futbol  ortaya koyarak ulaştı. Ünsal Yaşar’ın Teknik Direktörlüğe gelmesiyle birlikte farklı bir havaya giren Sandıklıspor, bugün deplasmanda Çumra Belediyespor’a konuk oldu. İlk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenen temsilcimiz 18. dakikada Eray Can Akkaya, 23. dakikada Arif Bostancı ve 32. dakikada Mert Gün’ün golleriyle 3-0 üstünlüğü yakaladı. Ev sahibi takım 39. dakikada Mehmet Keleş skoru 3-1 getirdi ve ilk yarı skorla sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında temsilcimiz skor avantajını korumaya yönelik bir futbol ortaya koydu ve ev sahibi ekibin ataklarında gol şansı tanımadı. Sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılan Sandıklıspor, Çumra Belediyespor karşısında alınan galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER