© Medya 03

Demirspor’dan sonra Hocalarspor’u da farklı mağlup etti

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Erkmenspor 8. Haftası geride kalan ligde ikinci galibiyetini de farklı elde etti. Dün kendi sahasında Hocalar Belediyespor’u konuk eden Erkmenspor, rakibini 6-0 mağlup ederek puanını 8’e yükseltti.

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Erkmenspor, dün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ligin son sırasında yer alan Hocalar Belediyespor’u ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada ikinci yarıda 6 gol birden buldu ve rakibini farklı mağlup etti. 
Ligdeki tek galibiyetini 6. Haftada yine sahasında Demirspor’u 7-2 mağlup ederek elde eden Erkmenspor, dün sahasında konuk ettiği Hocalar Belediyespor karşısında maçın ilk 45 dakikalık bölümünde istediklerini sahaya yansıtamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.
GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Maçın ikinci 45 dakikasında farklı bir kimliğe bürünen Erkmenspor’da gol perdesini 48. dakikada Osman Öz açtı. 52. dakikada Yasin Evsen’le farkı ikiye çıkartan ev sahibi ekip, 59. dakikada Tahsin Oğuz, 65. dakikada Yasin Yurtyapan, 78. dakikada Lütfi Deniz ve 88. dakikada Muhammed Ali Taş’ın kaydettiği gollerle sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Erkmenspor bu galibiyetle puanını 8’e yükseltirken, Hocalar Belediyespor ise 3 puanda kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER