© Medya 03

Çok zor bir maç oldu ancak başardık!

Kritik maçta Ankara Demirspor’u 3-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Afyonspor’da maç sonrası Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir değerlendirmelerde bulundu. Şimşir şunları söyledi: “Çok zor bir maç oldu. Elimizden geleni yaptık ve başardık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum.” dedi.

Afyonspor bugün hayati önem taşıyan maçta Ankara Demirspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek ligde kalma umutlarını artırdı.
Zor geçen ancak 3-0’lık galibiyetle büyük sevinç yaşanan maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir şunları söyledi: “Çok zorlu bir dönemeçteydik. Son 4 maça kritik bir durumda girdik. Alttaki takımların aramızdaki farkı kapatmaması için, yani matematiksel olarak işin sıkıntısındaydık. Çocuklar bu anlamda çok bilinçli idi. Ama oynadığımız rakipler güçlü. Çok zor bir maç oldu. Elimizden geleni yaptık ve başardık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum.” dedi.
TARAFTARIMIZA VE BURCU BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM
Belediye Başkanı Burcu Köksal’a ayrı bir parantez açan Şimşir, “Gerçekten Afyonspor’un böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bunu da Burcu Hanım gerçekleştirdi. Büyük moral oldu bizim için. Hem bizi ziyaret etti hem maddi manevi desteklerini söyledi. Memnun olduk. Afyonspor taraftarı da maça gelerek takıma sahip çıktı. Taraftarımıza ve Burcu Hanım’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER