© Medya 03

BU İŞE EL ATIP ÇÖZMEK YERİNE ÇEMKİRİYORLAR

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, promosyonların güncellenmesi için yaptıkları mücadeleye birilerinin destek olmak yerine çemkirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Demirci, “Tek derdimiz bu zor ekonomik koşullarda çalışana ekonomik destek sağlamak” dedi.

Yaşanan ekonomik sıkıntılar, alım gücünün düşmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde promosyon anlaşmalarının iptal edilerek güncellenmesi gerektiğini ifade eden Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci mücadelesinden vazgeçmiyor.

Demirci, haklı mücadelelerine herkesin destek olması gerekirken bazı kesimlerin çemkirmeyi tercih ettiğini ifade ederek şunları söyledi:
“Afyonkarahisar İl Merkezindeki Eğitim Çalışanlarının promosyon ücreti güncellenmesi sağlanmalı dedik, dilekçe hazırladık. Dilekçe kampanyamız yoğun bir katılımla devam ediyor. Bundan rahatsız olanlar yine kişiliklerini yansıtan üslupla mesajlar yayınlıyorlar. Olması gereken ise hadi hep birlikte bu işe el atıp çözelim demekken, çemkirmeyi seçiyorlar. Demek ki biz doğru yoldayız.Tek derdimiz bu zor ekonomik koşullarda çalışana ekomik destek sağlamak. Biz eğitim çalışanın hakkını istiyoruz ne bir eksik, ne de bir fazla. Biz işimize bakıyoruz. Allah yardımcımız olsun”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER