© Medya 03

BU DEFA LİDERİ AVLAYAMADIK!

Ünsal Yaşar yönetiminde iyi bir grafik sergileyen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sandıklıspor, kendi saha ve seyircisi önünde gurubun en güçlü takımlarından namağlup lider Anadolu Üniversitesini konuk etti. Temsilcimiz ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

İlimize lider olarak gelen takımlara yaşattığı puan kayıplarıyla adı lider avcısına çıkan Sandıklıspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde grupta namağlup lider olan Anadolu Üniversitesini konuk etti. Lider Anadolu Üniversitesi karşılaşmaya hızlı başladı ve  18. Dakikada  Selim Dağ’ın kaydettiği golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Temsilcimiz güçlü rakibi karşısında beraberlik golünü ararken, ilk yarının uzatma dakikalarında kalesinde ikinci golü gördü. Anadolu Üniversitesi, 45+5. Dakikada Rıdvan Coşkun’un kaydettiği golle ilk45 dakikayı 2-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip, ilk yarıda elde ettiği 2-0’lık skor avantajını korumaya yönelik bir futbol ortaya koyarken, temsilcimiz Sandıklıspor’un yaptığı ataklardan ise gol sesi çıkmadı ve karşılaşma konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER