© Medya 03

BÖYLE BİR SONUÇ BEKLEMİYORDUK

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde gergin bir karşılaşma oynayan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, puan yada puanlar almak için gittiği Esenler Erokspor deplasmanında farklı mağlup oldu. Temsilcimiz rakibine 5-1 mağlup ederek haftayı hem puansız kapattı.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde 2 penaltı atışından yararlanmadığı karşılaşmada Amedspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, Esenler Erokspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Temsilcimiz, rakibi karşısında 5-1 mağlup olarak ligdeki 2 mağlubiyeti aldı.

EV SAHİBİ EKİP GOLÜ ERKEN BULDU

Puan yada puanlar almak için gittiği Esenler Erokspor deplasmanında temsilcimiz kalesinde golü erken gördü. 8. Dakikada Onur Eriş, Esenler Erokspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydederken, ilk yarının uzatma bölümlerinde 45+2’de Sertaş Çam takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol ve goller bulmak için bastıran temsilcimiz 74. Dakikada Olcay Şahan’ın golüyle umutlansa da ev sahibi 80. Dakikada İdris Fuat, 83. Dakikada Yusuf Akyel ve 90+4’de Serhat Baştan ile 3 gol daha bularak sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Temsilcimiz bu mağlubiyetle 11 puanda kalırken, ev sahibi takım bu galibiyetle puanını 13’e yükseltti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER