© Medya 03

Böcek tadilatı bitti, makam odasının yeni görüntüsü ortaya çıktı

Afyonkarahisar’ın CHP’li Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal’ın “Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına falan koymuşlar. Bildiğin gibi değil.” iddiasıyla başlayan tadilat çalışmaları sona erdi ve Başkan Köksal’ın yeni makam odası ilk defa bugün görüntülendi. Başkan Köksal, Belediye'de yapılan tadilat çalışmalarının tüm giderlerini Belediye bütçesinden değil, cebinden ödediğini açıklamıştı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilen Av.Burcu Köksal Halk TV ve Anka Ajansa yaptığı açıklamada, “Böcek taraması yaptırıyorum. Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına falan koymuşlar. Bildiğin gibi değil. Asansörde bile kamera olduğu konuşuluyor. Boya badana yapılsın, bakılsın diyerek içeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar.” açıklamasında bulunmuş ve Başkanlık katında hummalı bir çalışma başlatılmıştı.
BUGÜN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Başkan Köksal’ın basına yansıyan iddiaları sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili bir soruşturma başlatmıştı. Soruşturmayla ilgili bugüne kadar Savcılıktan herhangi bir açıklama yapılmazken, Afyonkarahisar Belediyesi başkanlık katında günlerdir süren tadilat çalışmaları sona erdi ve Başkan Köksal’ın yeni makam odası bugün ilimize gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Belediye ziyaretinde ilk kez görüntülendi.
Başkan Köksal’ın baştan sona yenilenen makam odasında Büyük Taarruz’da, Kocatepe’de Atatürk’ü gösteren büyük simge ve Karahisar Kalesi yer aldı.
BAŞKAN KÖKSAL TADİLAT GİDERLERİNİ CEBİMDEN KARŞILIYORUM
Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Belediye Meclisi toplantısında yapılan tadilat çalışmasıyla ilgili şunları söylemişti:
“Makam odasında bir takım, boya, badana ve kazılmadan kaynaklı bazı tadilatlar yapılması gerekti. Bununla ilgili  Belediye işçilerimiz çalışıyor, dışardan herhangi bir hizmet almadık. Yapılacak her türlü yapılacak boya, badana, ya da inşaat malzemesi masrafını da kendi cebimden, kendi maaşımdan, kendi mal varlığımdan ödüyorum. Belediye’den bu konuda bir kuruş almıyorum. Beni önceki başkanlarla lütfen karıştırmayın.” Demişti.
Başkan Köksal’ın makam odasında gerçekleşen tadilata ne kadar ödeme yaptığıyla ilgili önümüzdeki günlerde kamuoyuna bir açıklama yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER