© Medya 03

BİR LİDERİ DAHA KOLTUĞUNDAN ETTİ

Bugün kendi saha ve seyircisi önünde ilimize lider olarak gelen Kumluca Belediyespor’u konuk eden temsilcimiz Sandıklıspor güçlü rakibine gol izni vermedi ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi. İlimize lider gelen Kumluca Belediyespor, koltuğu Anadolu Üniversitesine kaptırdı.

Teknik Direktörlüğe Ünsal Yaşar’ın gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünen Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Sandıklıspor, ilimize lider olan gelen Kumluca Belediyespor’u koltuğundan etti. Daha önce  ilimize lider olarak gelen Burdur MAKÜ’yü koltuğundan eden temsilcimiz Sandıklıspor, bu kez de Kumluca Belediyespor’u koltuğundan etti.
BAŞLADIĞI GİBİ SONA ERDİ
Geçtiğimiz hafta Manavgat Belediyespor deplasmanından eli boş dönen temsilcimiz Sandıklıspor taraftar desteğini arkasına aldığı karşılaşmada güçlü rakibi Kumluca Belediyespor karşısında iyi mücadele etti ve kalesini gollere kapattı. Kalesinde gol görmeyen temsilcimiz, yakaladığı pozisyonlardan da yararlanmayınca karşılaşma golsüz sona erdi.
Temsilcimiz bu beraberlikle 11 puan olan puanını 12’ye yükseltirken, ilimize 20 puanla lider gelen Kumluca Belediyespor, koltuğu Burdur MAKÜ’yü 1-0 mağlup eden Anadolu Üniversitesine kaptırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER