© Medya 03

BİLAL ERDOĞAN’DAN SANDIKLI’YA DESTEK SÖZÜ

MALAZGİRT ZAFERİNİN 951. YILI PROGRAMI İLE BÜYÜK TAARRUZUN 100. YILI PROGRAMI İÇİN AFYONKARAHİSAR’A GELEN CUMHURBAŞKANI R.TAYYİP ERDOĞAN’IN OĞLU BİLAL ERDOĞAN, SANDIKLI İLÇESİNE YAPILACAK OLAN BİNİCİLİK VE OKÇULUK ALANI PROJESİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ.

Malazgirt Zaferinin 951. Yılı programı ile Büyük Taarruzun 100. Yılı programı için Afyonkarahisar’a gelen Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Sandıklı ilçesine yapılacak olan binicilik ve okçuluk alanı projesine destek sözü verdi. 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.Mustafa Çöl, Malazgirt Zaferinin 951. Yıldönümü ve Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ilimize gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçuluk Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Bilal Erdoğan ile biraraya geldi.
BAŞKAN ÇÖL, ERDOĞAN’A KISA BİR BRİFİNG VERDİ
Afyonkarahisar Zafer Meydanında açılan çadır stantları gezen Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Bilal Erdoğan ve bereberindeki heyet, Sandıklı Belediyesinin standını gezerek Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile görüştü. Belediye Başkanı Çöl’den Sandıklı ile ilgili kısa bir brifing alan Erdoğan, Sandıklı ilçesinde yapılacak olan binicilik ve okçuluk alanlarındaki projeye destek sözü vererek, ilçenin mirasının barındığı çadırda hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER