© Medya 03

Beşiktaş ilham oldu şimdi sıra Afyon’da

Beşiktaş taraftarının 26 Şubat'ta oynanan Antalyaspor karşılaşmasında depremzede çocuklar için "Bu oyuncak sana arkadaşım" kampanyası tüm Türkiye’de çığ gibi büyüdü. Afyonkarahisar’da temsilcimiz HES İlaç Afyonspor’un Pazar günü Zafer stadyumunda oynanacak olan Esenler Erok maçı öncesi tüm Afyonkarahisarlılar ‘Oyuncağını al gel’ kampanyasına davet edildi.

Afyonkarahisar Belediyesi ve Hes İlaç Afyonspor taraftar grupları Afyonkarahisar'daki depremzede kardeşlerimize destek olmak için kampanya başlattı. 'Oyuncağını al gel kampanyası' ile Hes İlaç Afyonspor ve Esenler Erok arasında oynanacak maçta, depremzede çocuklara bağış olarak binlerce oyuncak sahaya atılacak.
OYUNCAKLAR İLİMİZDEKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA VERİLECEK
Afyonkarahisar Belediyesi, Hes İlaç Afyonspor taraftar grupları destekleri ile şehrimizde misafir edilen afetzede çocuklar için kampanya yapılacak. Bu kapsamda düzenlenen ‘Oyuncağını al gel’ çağrısı ile çocukların yüzlerinin gülmesi hedefleniyor. Taraftarların bağışlayacağı binlerce oyuncak karşılaşma başlamadan hemen önce yeşil zeminleri dolduracak. Toplanan oyuncaklar ise Afyonkarahisar’da ağırlanan depremzede çocuklarımıza iletilecek.
KULÜBÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN TARAFTARA ÇAĞRI
Hes İlaç Afyonspor Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Afyonkarahisar'daki depremzede kardeşlerimize destek oluyoruz. Hes İlaç Afyonspor ve Esenler Erok arasında 19 Mart Pazar günü 14:00'da gerçekleşecek karşılaşmaya OYUNCAĞINI AL GEL.  Haydi Afyonkarahisar!” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER