© Medya 03

Başkan Burcu Köksal’a sevgi seli!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri öncesi ‘Afyonspor’u 5 yılda Süper Lige çıkaracağım’ vaadinde bulunan ve göreve geldiği ilk günden itibaren Afyonspor’a desteğini gösteren Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, bugün oynanan ve temsilcimizin 3-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada maçı taraftarların arasında izledi. Afyonspor’un 12. adamı taraftarların arasında maçı seyreden Başkan Köksal’a taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Afyonkarahisar tarihinin ilk kadın Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, bugün Zafer Stadyumunda Afyonspor ile Ankara Demirspor arasında oynanan karşılaşmayı taraftarların arasında izledi. Maç başlamadan kısa süre önce stada gelen ve maraton tribününe giriş yapan Başkan Köksal, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.
Takımın attığı her golde taraftarlarla birlikte kutlamalara katılan Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 3-0’lık zaferin kutlamalarına katıldı. İlk kutlamayı taraftarlarla birlikte yapan Başkan Köksal, daha sonra futbolcuların arasına katılarak kutlamalara eşlik etti. Tribünler maçın başında ve bitiminde ‘Başkan Köksal’ sloganları attı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER