© Medya 03

ATB’den Dinar’a büyük yatırım

Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Dinar ilçesinde bulunan lisanslı depoculuk kapasitesini 30 bin tondan 56 bin tona çıkardı.

ATB’nin Dinar ilçesinde faaliyette bulunan lisanslı depolarının kapasitesinin artırılmasına yönelik yeni depoların temeli atıldı. Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın 30 bin ton olan kapasitesi yeni depolarla 56 bin tona yükselecek.
TEMEL ATMA TÖRENİNE GENİŞ KATILIM
Dinar ilçesinde gerçekleşen temel atma törenine AK Parti Milletvekili Ali Özkaya başta olmak üzere ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Temel atma töreninde konuşan ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, “ATB’nin Dinar ilçesinde bulunan Ticaret Borsasına ait olan lisanslı deponun kapasitesi 30 bin tondan 56 bin tona yükseldi. Bügün yeni depoların temeli atıldı. Buradaki kapasite yükseltildi ilerleyen zamanda Afyon merkezde 50 bin tonluk, Emirdağ ilçemize 30 bin tonluk lisanslı depolar  yapmayı arzu ediyoruz.  Bu depolar çiftçi ve üreticimiz için çok önemli. İnşallah buralarda yapılacak depolarla üreticimizi, çiftçimizin yüzünü güldüreceğiz. Afyonkarahisarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER