© Medya 03

Afyon’un yıldızı şimdi Çanakkale’de

Afyon İdmanyurdu Gençlik ve Spor Kulübünde oynadığı dönemlerde attığı ve attırdığı gollerle takımının yıldızı olan Sultan Ayvalı şimdi Çanakkale Dardanel Spor Kulübünün başarı için ter döküyor.

Bir zamanlar Afyon İdmanyurdu Gençlik ve Spor Kulübü forması altında oynadığı futbol attığı ve asisleriyle takımının yıldızı olan genç krampon Sultan Ayvalı şimdi de Çanakkale Dardanel Spor Kulübünün formasıyla ter döküyor.
GEÇTİĞİMİZ YIL KURULDU
Geçtiğimiz yıl kurulan Çanakkale Dardanel Spor Kulübüne transfer olan 10 numara, takımıyla oynadığı ilk sezonda kalitesini gösterdi ve 10 maçta 13 gol atarak adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıl şampiyonluğu son maçta kaçıran Çanakkale Dardanel Spor Kulübüyle yeni sezon içinde sözleşme imzalayan Sultan Ayvalı, bu sezon daha iyi bir performans ortaya koyarak geçen yıl kaçan şampiyonluk mutluluğunu bu sezon yaşamak istiyor.
FENERBAHÇE’NİN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ
Afyon İdmanyurdu Gençlik ve spor Kulübünde oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan genç krampon Sultan Ayvalı, 2021-2022 futbol sezonunda Fenerbahçe FK’nın A takımla antrenmanlarına çıkmış, son anda seçilememişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER