© Medya 03

Afyonspor’u 5 yılda Süper Lige çıkaracağım söz veriyorum!

CHP İl Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensupları için düzenlenen kahvaltı programında konuşan Belediye Başkan adayı Av.Burcu Köksal, “Buradan sizlerin önünde tüm Afyonspor taraftarlarına söz veriyorum. 5 yıl içerisinde Afyonspor Süper Ligde olacak.” dedi.

Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle CHP İl Başkanlığı tarafından basın mensupları için düzenlenen kahvaltı programına katılan CHP Belediye Başkan adayı Av.Burcu Köksal, neden Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.
Afyonspor’u Süper Lige çıkarma sözü veren Köksal şunları söyledi: “Her maçta mağlubiyet yaşayıp kahrolan Afyonspor taraftarları için, Afyonkarahisar’da voleybol ve basketbol severlerin feryadı için ve en önemlisi kentsel dönüşüm diye dillerinde kentsel aslında akıllarında rantsal dönüşüm olan üç kuruş vererek kör kuruşa evleri ellerinden alınmak istenen Fakıpaşa, Sümer ve Mısrı mahallesi sakinleri için adayım. Önümüzdeki günlerde Kentsel Dönüşüm mahallelerinde yaşayanların bir kuruş ceplerinden para ödemeden ev sahibi olacakları projeyi açıklayacağım.
Afyonspor mutlaka ama mutlaka kurumsallaşacak. Buradan sizlerin önünde tüm Afyonspor taraftarlarına söz veriyorum. 5 yıl içerisinde Afyonspor Süper Ligde olacak. Voleybol ve basketbolda da Afyonkarahisarın adı tüm Türkiye’de duyulacak.” Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER