© Medya 03

Afyonspor zafer için yola çıktı

Son 3 haftasına girilen TFF 2. Ligde yarın Bursa deplasmanında ligden düşmesi kesinleşen Bursaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Afyonspor bugün yola çıktı. Temsilcimizde tek hedef Bursaspor deplasmanında üç puan alarak korku tünelinden çıkmak.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor engelini 3-0’la geçerek ligde kalma yolunda çok önemli bir üç puanı hanesine yazdıran TFF 2. Lig temsilcimiz Afyonspor, yarın Bursa deplasmanında ligden düşmesi kesinleşen Bursaspor’a konuk olacak.
Hafta başından itibaren Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir yönetiminde bu karşılaşmaya iyi hazırlanan temsilcimiz yarın oynayacağı Bursaspor maçından da galibiyetle ayrılarak ligden düşme korkusunu üzerinden atmak istiyor. Başta Kulüp Başkanı Nadir Güzbey olmak üzere, teknik heyet ve futbolcular galibiyet için kenetlenirken, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir futbolcularına güvendiğini ve Bursa deplasmanından zaferle döneceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.
Temsilcimiz yarın Saat 15.00’de oynayacağı Bursaspor maçından üç puan alır, Zonguldak Kömürspor’da Serikspor karşısında puan kaybı yaşarsa Afyonspor TFF 2. Ligde kalmayı garantileyecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER