© Medya 03

Afyonspor yenildi, Dinarspor koltuğu kaptırdı

16 takımın boy gösterdiği iki ayrı grupta oynanan U-18 liginde heyecan fırtınası hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti. A grubunda HES İlaç Afyonspor ligde ilk yenilgisiyle 6. Haftada tanışırken, B grubunda ise haftayı mağlup kapatan Dinarspor liderlik koltuğunu İscehisarspor’a kaptırdı.

A ve B grubunda toplam 16 takımla devam eden U-18 ligi hafta sonu birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. A grubunda HES İlaç Afyonspor ligdeki ilk mağlubiyeti tatarken, B grubunda ise rakibini 11-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden İscehisarspor averajla liderlik koltuğuna oturdu.
SUSUZ BELEDİYESPOR LİDERE YAKLAŞTI
A grubunda 6. Hafta mücadelesinde namağlup lider HES İlaç Afyonspor ile Susuz Belediyespor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleden ev sahibi Susuz Belediyespor 5-3 galip ayrılarak Afyonspor’a ligdeki ilk mağlubiyeti tattırdı. Lider Afyonspor 15 puanla zirvedeki yeriin korurken, Susuz Belediyespor puanını 13’e yükselterek zirveye göz dikti. Grupta Salar Belediyespor ile Emirdağspor ise 11’er puanla 3 ve 4. Sırayı paylaştılar.
A GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

BAYAT SPOR 2 4 EMİRDAĞ SPOR  
MAHMUTKÖYÜ KARTAL GENÇLİK SPOR 2 0 TAŞOLUK BELEDİYE SPOR  
DÖĞER BELEDİYE SPOR 2 4 SALAR BELEDİYE SPOR  
SUSUZ BELEDİYE SPOR 5 3 HES İLAÇ AFYONSPOR

DİNARSPOR KOLTUĞU KAPTIRDI
Haftaya grupta lider giren Dinarspor sahasında Sandıklı Kumalarspor'a 2-1 olurken, sahasında Sarık Gençlikspor'u 11-1 mağlup eden İscehisarspor gol averajla liderlik koltuğuna oturdu. B grubunda ilk üç sırayı İscehisarspor, Dinar Belediyespor ve Anadolugücüspor 12'şer paylaştılar.
B GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI 

DİNAR BELEDİYE SPOR 1 2 SANDIKLI KUMALAR SPOR  
ANADOLU GÜCÜ SPOR 0 1 ŞUHUT BELEDİYE HİSAR SPOR  
İSCEHİSAR SPOR 11 1 SARIK GENÇLİK SPOR  
KARŞIYAKA SPOR 3 3 ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER