© Medya 03

Afyonspor ilimizi Denizli’de temsil edecek

U-16 Liginde şampiyon olarak Afyonkarahisar’ı Türkiye Şampiyonası 1. Grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazanan Afyonspor, Denizli’de sahne alacak.

Teknik Direktörlüğünü deneyimli teknik adam Celalettin Ulu’nun yaptığı Afyonspor U-16 takımı Afyonkarahisar’ı Denizli düzenlenecek Türkiye Şampiyonası 1. Grup müsabakalarında temsil edecek.
ULU TAKIMINA GÜVENİYOR
İl finalinde Safa Gençlikspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Türkiye Şampiyonası 1. Grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan Afyonspor, 18-21 Nisan tarihleri arasında Denizli’de sahne alacak. Teknik Direktör Celalettin Ulu nezaretinde şampiyona hazırlıklarını sürdüren Afyonspor’un gençleri Denizli’de ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyor.
Çalışmaların iyi gittiğini ve takımına güvendiğini ifade eden tecrübeli teknik adam Celalettin Ulu, “Denizli’de başlayacak olan Türkiye Şampiyonası’na iyi hazırlandık. Birbirinden yetenekli birçok genç oyuncuya sahibiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Rakiplerimiz güçlü ancak biz de kendimize güveniyoruz. İnşallah iyi sonuçlar alıp, gruptan çıkmak istiyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER