© Medya 03

AFYONSPOR 25 ARALIK’TA TOPLANIYOR

2022-2023 futbol sezonun ilk yarısını sahasında Somaspor’a 2-0 mağlup olarak kapatan Afyonspor, ikinci yarı hazırlıkları için 25 Aralık’ta toplanacak. İlk çalışmasını 26 Aralık’da yapacak olan Afyonspor çalışmalarını bir hafta kendi tesislerinde sürdürecek.

2022-2023 futbol sezonun ilk yarısını inişli-çıkışlı bir grafikle kapatan ve tatile çıkan Afyonspor’da izinler 25 Aralık’ta sona eriyor. Pazar günü tesislerde biraraya gelecek olan Afyonsporlu futbolcular ikinci yarının hazırlıklarına ise 26 Aralık 2022 tarihinde başlayacak.
1 hafta kendi tesislerinde çalışacak olan Afyonspor’un programda bir aksilik olmazsa ikinci etap çalışmalarına Antalya’da devam etmesi bekleniyor. Henüz Antalya programı netlik kazanmazken, Afyonspor Yönetiminin bir yandan da ara transferde döneminde kadrosuna yapmayı planladığı takviyelerle ilgili çalışmalara devam ettiği haber merkezimize gelen bilgiler arasında.
Temsilcimiz ikinci yarıya 15 Ocak 2023 tarihinde sahasında Eşin Group Nazili Belediyespor maçıyla birlikte start verecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER