© Medya 03

Afyonkarahisar'da taş ve mermer atıklarından kağıt üretecek

Taş ve mermer atıklarından kağıt üretimi fabrikası kurmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi, Emirdağ OSB’de incelemelerde bulundu.

Emirdağ’ın üretim ve istihdam merkezi olan, Organize Sanayi Bölgesi yatırım talebi almaya devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesine taş ve mermer atıklarından kağıt üretimi fabrikası kurmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve proje ekibi, Kaymakamlık makamında yapılan toplantıda Vali Yardımcımız Nurullah Kaya, Kaymakamımız Osman Bilici ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya yapacakları yatırım ilgili bilgiler verdi.
Ardından Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesine geçen yatırımcı Yasemin Bal ve proje ekibi burada incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.
YATIRIMCILARIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ BİZİZ
Emirdağ’ın ekonomisine büyük katkısı olan OSB’deki gelişmelerin olumlu yönde seyrettiğini ifade eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Yatırımlarını Emirdağ’a yapmak isteyen firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün de ilçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcı Yasemin Bal ve ekibi ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemize yatırım yapmak isteyen bütün yatırımcılarımızın en büyük destekçisi bizleriz. Bu vesileyle yatırımcı Yasemin Bal’a yaptığı yatırım talebi için teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER