© Medya 03

AFYONKARAHİSAR’A BİR ÖDÜL DAHA

2019 yılında “en iyi pist” ödülüne layık görülen Afyonkarahisar bu kez de Dünya’da “En iyi tanıtım yapan ülke” ödülüne layık görüldü. Vali Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Zeybek, ödülü FİM Başkanı Jorge Viegas ve Dünya Motokros Şampiyonası organizatörü David Luongo'un elinden aldı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası sona erdi. Uluslararası Motosiklet Federasyonu ve Avrupa organizatörü tarafından 2019 yılı "en iyi pist" ödülüne layık görülen şehrimiz, bu kez de Afyonkarahisar öncülüğünde Dünya'da "En İyi Tanıtım Yapan Ülke” unvanına sahip oldu. Ödülü Vali Kübra Güren Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, FİM Başkanı Jorge Viegas ve Dünya Motokros Şampiyonası organizatörü David Luongo'un elinden aldı.

DEV ORGANİZASYONLARA İMZA ATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Türkiye’nin Afyonkarahisar öncülüğünde “En İyi Tanıtım Yapan Ülke” unvanını almasını gurur verici olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, FİM Başkanı Jorge Viegas’a teşekkür etti. Afyonkarahisar olarak ülkemizin tanıtımı noktasında dev organizasyonlara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Zeybek, himayeleriyle Dünya Motokros Şampiyonasına destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER