© Medya 03

Afyon’da yüzme bilmeyen genç kalmayacak

Gençlerin serbest zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak için Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okullarında ücretsiz yüzme kursu devam ediyor. Kursları ziyaret eden İl Müdürü Kasapoğlu, “. İnşallah Afyonkarahisar’da yüzme bilmeyen genç kalmayacak” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında öğrenciler okul saatleri içerisinde ücretsiz servislerle olimpik havuza getiriliyor. Sporcular, uzman antrenörler eşliğinde hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de yüzme öğreniyor. Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret eden İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: “ Afyonkarahisar’da yüzme eğitimleri uzman antrenörlerimiz eşliğinde devam ediyor. İnşallah Afyonkarahisar’da yüzme bilmeyen genç kalmayacak” dedi.
EĞİTİM ALAN SPORCULAR AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLARINDA BİZLERİ TEMSİL EDECEKLER
Yarı olimpik yüzme havuzunda sporcularla sohbet eden İl Müdürü Kasapoğlu: “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında bir protokol imzalandı. Böylelikle öğrenciler yüzme öğrenmeleri amacıyla beden eğitimi dersini yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda uzman antrenörlerimizce değerlendirecek. Ayrıca mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında da velilerimizin katılımlarıyla ücretsiz yüzme kurslarımız devam ediyor. İnşallah Afyonkarahisar’da yüzme branşında eğitim alan sporcularımız; Avrupa ve Dünya şampiyonalarında bizleri temsil edecek” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER