© Medya 03

Afyon'da düzenlenen "O ses CAL" yarışmasında zafer Aslınur Çelik’in oldu

Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Anadolu Lisesi Türkiye’de Devlet Okulları arasında bir ilke imza attı. Düzenlenen ‘O Ses CAL ‘ yarışmasında zafere Aslınur Çelik ulaştı. Çelik’e birincilik ödülü olarak çeyrek altın hediye edildi.

Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Anadolu Lisesi farklı bir etkinliğe imza attı. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sema Acar'ın koordinatörlüğünde birinci dönemin son haftasında “O Ses CAL” yarışması düzenlendi.
YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER
Jüri üyeliğini  Müzik Öğretmeni Selin Bahadır, İngilizce Öğretmeni Esra Sarıca Tuncer ve Tarih öğretmeniBayram Özer' in yaptığı  yarışmada öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Düzenlenen organizasyon sadece ses yarışması olarak kalmadı ve öğrenciler bir hafta boyunca kaliteli vakit geçirerek sanata doydular.
TÜRKİYE’DE BİR İLK OLDU
Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ses yarışmasında Okulun tiyatro edibi “Ünlüler Yarışıyor” adlı skeciyle izleyenleri gülme krizine sokarken, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Şükrü Özay şiirlere fısıldayarak etkinliğe katılanları derinden etkiledi. Okulun dans üçlüsü sergiledikleri performansla izleyenleri 90’lı yılları götürürken, halk oyunları ekibinin Çakal Çökerten zeybeği ile büyük beğeni topladı.
ZAFER ASLINUR ÇELİK’İN OLDU
Hafta boyunca süren birbirinden güzel etkinliklerin finalinde ise “O Ses CAL” yarışmasına geçildi ve öğretmen Selin Bahadır’ın takımından Aslınur Çelik birinci oldu. Çeyrek altınla ödüllendirilen Çelik’e birincilik ödülünü Okul Müdürü Mustafa Ali Ayyıldız takdim etti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER