© Medya 03

Afyon ekibi, Antakya’dan sonra şimdi de İskenderun’un altyapısını yapıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, deprem bölgelerine kurulacak konteyner kentlerin altyapı imalatlarına devam ediyor. İskenderun’da kurulacak konteyner kentin altyapısının tamamlanması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız şekilde çalışıyor.

İskenderun ilçesine kurulacak konteyner kentin altyapı hizmetleri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sağlanıyor. Afyonkarahisar Belediyesi ilk günden bu yana ekip ve lojistik destekler sağlayarak depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor.
ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve ekipmanları ile depremden etkilenen vatandaşların acil barınma ihtiyacını karşılamak için Konteyner Kent çalışmaları yapıyor. Hatay İskenderun’da başlattığı çalışmalar ile depremden etkilenen afetzedelerin hayatının normale dönmesi ve yaralarının bir nebzede olsa sarılması için hizmet veriliyor. İskenderun’a kurulacak konteyner kentin altyapısı neredeyse tamamlamak üzere. Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafından konteyner kentin altyapı çalışmaları için zemin dolgusu yapılıyor. Bölgede devam eden yoğun çalışmalar kısa süre de tamamlanacak. Ekipler daha öncede Hatay Antakya’da kurulan konteyner ve çadır kentlerin alt yapı hizmetini sağlamıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER