© Medya 03

Afyon Barosunun abisi hayatını kaybetti

Afyon Barosunun abisi lakaplı görme engelli Avukat Bahattin Eğret 73 yaşında hayatını kaybetti. Eğret’in vefatı avukat camiasında üzüntüyle karşılandı.

16 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonrası görme yetisini kaybeden ve azimle çalışarak avukat olan Mehmet Bahattin Eğret 73 yaşında hayata gözlerini yumdu. 40 yıldan fazla bir zamandır avukatlık yapan ve avukat camiasının abisi olarak büyük saygı duyulan Eğret’in vefatı büyük üzüntüyle karşılandı.
Merhum Bahattin Eğret’in cenazesi yarın (25.01.2023) tarihinde öğle namazını müteakip Paşa Camii’nde kılınacak.
1950 yılında dünyaya gelen Bahattin Eğret, 1976 yılında Devlet İstatistik Enstitüsünde çalışmaya başladı. 9 ay burada çalıştıktan sonra 24 Eylül 1976 yılında Afyonkarahisar Toprak Mahsulleri Ofisi Bölge Müdürlüğüne santral memuru olarak atandı. Burada iken liseyi dışarıdan 1, 2, 3. Sınıfı 1 senede bitirdi. 1978 yılında girdiği Üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Hem çalıştı, hem okudu ve 82 yılında da mezun oldu. O günden bugüne kadar avukatlık mesleğini icra eden Eğret, Afyon Barosu’nun abisi olarak sevilen, sayılan bir insandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER