© Medya 03

300 GENÇ ATATÜRK İMZASI ŞEKLİNİ OLUŞTURACAK

25 Ağustos’ta ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek Atatürk çocukları, Kocatepe’ye yürüyecek ve burada bir ilki gerçekleştirerek Atatürk imzası şeklini oluşturacaklar.

Büyük Taarruz’un 100. Yılına yakışır bir şekilde kutlama yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Afyonkarahisar örgütü, 25 Ağustos’ta Kocatepe’ye yürüyecek. Burada, 300 genç bir ilki gerçekleştirerek Atatürk İmzası şeklini oluşturacak.

BUGÜNE KADAR HİÇ YAPILMADI

25 Ağustos'ta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirilecek Zaferyolu Yürüyüşü ile ilgili çalışmalarını sürdüren CHP örgütleri, Büyük Taarruz'un 100. yılına yakışır bir şekilde kutlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

“Ülkemizi biz gençlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ün gençleri 25 Ağustos'ta Türkiye'nin dört bir yanından gelerek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Kocatepe'ye yürüyeğiz” diyen CHP gençlik kolları şu açıklamada bulundu: “Bu sene, daha önceki senelerde hiç yapılmamış bir gösteri yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak, Atatürk'ün Büyük Taarruz emrini verdiği yerde ve saatte 300 arkadaşımız ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının şeklini oluşturacağız. Yapacağımız çalışma ilgili saha çalışmasını İzmir Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Müdürü Osman Çağrı Şahin, Şuhut İlçe Başkanımız Mehmet Kahraman, Bayraklı Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarımız Asmin Su Uyar ve Ege Keç ile birlikte gerçekleştirdik. 100. Yıla yakışır şekilde çeşitli program ve gösteriler yaparak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Kocatepe'ye yürüyeceğiz”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER