© Medya 03

2 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE MALZEMELERİ VE ÇANTALARI TESLİM EDİLDİ

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi 2 bin öğrencinin kırtasiye malzemelerini ve çanta ihtiyaçlarını karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eğitime olan desteklerinin artarak süreceğini ifade etti.

Afyonkarahisar Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte her sene olduğu gibi bu senede eğitim desteğini sürdürüyor. Eğitime verdiği desteği her geçen gün daha da artıran Belediye, ilk etapta 2 bin ihtiyaç sahibi çocuğa kırtasiye malzemelerini ve çantalarını teslim etti.
EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK SÜRECEK
Eğitime olan desteklerini bu yıl artırarak sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların yüzünü güldürdü. Öğrencilere tek tek çanta ve kırtasiye malzemelerini dağıtan Başkan Zeybek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
ÖĞRENCİLERDEN TEK İSTEĞİMİZ ÇALIŞIP BAŞARILI OLMALARI
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğrencilerden tek isteğinin çok çalışıp vatana ve millete hayırlı bir birey olmalarını istedi. Başkan Zeybek; “Öğrencilerimizi unutmak mümkün değil. Her yıl olduğu gibi bu sene de öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayalım istedik. 2 bin öğrencimize çanta, kalem, defter gibi araç gereçlerin bulunduğu malzemeleri teslim ettik. Öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine çalışıp başarılı olmaları. Desteklerimiz aynen devam edecek. Bu hafta içinde anaokulları eğitim öğretime açıldı. Bu vesile ile anne ve babalara, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir yıl temenni ediyorum. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum. İnşallah Afyonkarahisar’ımız içinde hayırlı neticelerin olacağı bir dönem olur” diye konuştu.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER