© Medya 03

17 ilçede 421 köyde hizmete devam edeceğiz

İGM Başkanı Mehmet Siper’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı Meclis toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Yiğitbaşı, “17 ilçede 421 köyde ihtiyacı olan her türlü hizmete hem eşit olarak, hem adil olarak ulaşmasında elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Siper’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim, AK Parti Afyonkarahisar İGM Grup Başkan Vekili Ömer Dayı, MHP Grup Başkan Vekili Ahmet Zeki Ertürk, CHP Grup Başkan Vekili Nihat Çalışkan ve İYİ Parti İGM Üyesi Hasan Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Yiğitbaşı, Siper’e ve tüm meclis üyelerine başarılar diledi.
Daha Meclis toplantısına katılan Vali Yiğitbaşı meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bu dönemde 31 Mart seçimlerinden sonra yeni meclisimize hem hayırlı olsun ziyareti yapmak, hemde sizlerle birlikte burada bulunmaktan çok büyük gurur duyuyorum. Afyonkarahisarımıza 2 yıldır önceki dönemki İGM Başkanımız ve üyelerimizle birlikte hizmet ettik. 2. yılımızı 18'inde dolduracağız inşallah. Biz göreve geldiğimizden bugüne hem iletişimi, hem koordinasyonu, hem işbirliğini en yoğun en güçlü şekilde sizlerle birlikte devamı için ortak hedeflerimiz, vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri ve onlara hizmet götürmek için el birliğiyle el ele omuz omuza hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah bu yeni dönemde de sizlerle birlikte iletişim kanallarını en güçlü, en yoğun şekilde açık tutarak vatandaşımızın 17 ilçede 421 köyünde ihtiyacı olan her türlü hizmete hem eşit olarak, hem adil olarak ulaşmasında elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Yeni dönemin hayırlı, bereketli ve verimli geçmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın inşallah gönlüne girmeyi, onlara hizmet yönünde noktasında eksiksiz, aksaklık yaşamadan yüz yüze iletişimi kuvvetlendirerek sahada olmayı ve işbirliği içerisinde sıkıntısız sağlamayı diliyorum sizlerin aracılığıyla.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER