© Medya 03

13 hafta sonra kazandı

Süper Amatör Ligde 16. Hafta mücadelesinde düşme potasında yer alan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf Karşıyakaspor oldu. Karşıyakaspor 13 hafta sonra ilk kez bir maçtan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Süper Amatör Kümede bugün düşme hattında yer alan Karşıyakaspor ile Hocalar Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada üç puana uzanan taraf Karşıyakaspor oldu. Ligde en son 3. haftada oynanan karşılaşmada Şuhut Belediye Hisarspor'u 3-0 (H) mağlup eden Karşıyakaspor o günden bugüne hiçbir maçını kazanamamıştı.
GOL YENİ TRANSFERDEN GELDİ
Karşılıklı ataklarla geçilen maçın ilk dakikalarından sonra ataklarını sıklaştıran Karşıyakaspor 25. Dakikada Döğerspor’dan kadroya dahil edilen Talha Ersoy’un kaydettiği golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak bir futbol ortaya Karşıyakaspor, yakaladığı birçok gol fırsatından yararlanamazken Hocalar Belediyespor 80. Dakikada penaltı kazandı. Hocalar Belediyespor’un penaltını Karşıyakaspor kalecisi Berat Turan kurtardı ve karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bugün Hocalarspor’u 1-0 mağlup eden Karşıyakaspor puanını 8’e yükselterek ligde kalma ümitlerini ilerleyen haftalara taşırken, ligdeki 14 ncü mağlubiyetini alan Hocalar Belediyespor ise 6 puanda kaldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER